Ενημερώνουμε ότι για το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο οι τιμές πρέπει να είναι :
Κ232 < 2,50
Κ270 < 0,20
ΔΚ < 0,01
(πηγή: http://eureka.lib.teithe.gr:8080/bitstream/handle/10184/1598/Mavridis%20A%20%5Bmain%5D.pdf?sequence=5)
Από την ανάλυση των Κ προκύπτει ότι το παραχθέν ελαιόλαδο από το ελαιοτριβείο του συναιτερισμού δεν έχει οξειδωθεί από την διεργασία παραγωγής του. Έχουμε δηλαδή ελεγχόμενη χαμηλή θερμοκρασία (ψυχρή έκθλιψη).
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου